Wil jij een professionele profielfoto voor LinkedIn en andere sociale media? Kom dan naar mijn Profielfoto Inloopmiddag.

ZATERDAG 1 FEBRUARI 2020
van 12.00 tot 15.00 uur
(met uitloopmogelijkheid bij drukte)

In mijn fotostudio, gevestigd in de gymzaal van een voormalig schoolgebouw (Lagersstraat 15 te IJmuiden) sta ik voor je klaar om tegen gereduceerd tarief de beste profielfoto te maken.

Kosten: 15 euro per persoon inclusief btw.

Contante betaling (er is GEEN pinautomaat, eventueel kan betaling via Tikkie). Indien gewenst wordt een btw-factuur per mail toegestuurd, tezamen met jouw profielfoto.

De foto wordt in het juiste formaat voor LinkedIn aangeleverd. Je kunt de foto uploaden en je bent klaar. Niets bijsnijden of wat dan ook. Je mag de foto ook gebruiken als profielfoto op andere sociale media.

Wil je de foto ook rechtenvrij voor andere toepassingen kunnen gebruiken? Voor 10 euro extra krijg je hem óók in hoge resolutie toegestuurd.

Een profielfoto op afspraak kan ook. Mail me op foto@marcomekenkamp.nl of stuur me een sms: 06-50262927.

Profielfoto's voor al jouw medewerkers op locatie? Informeer naar de interessante mogelijkheden. Marco Mekenkamp Fotografie maakte profielfoto’s voor Pocos, TNWC, Xelion, Western Digital, Lydis en veel andere bedrijven.